En smart TV har sitt eget operativsystem för att utföra en serie funktioner. Surfa på internet, få tillgång till strömmande video och sociala nätverk, spela spel, etc är några av de vanligaste. Det finns dock en annan serie mindre kända funktioner och det kan också göras med en smart TV.
Videosamtal med en webbkamera

En av dessa funktioner som har större drag är möjligheten att göra videosamtal. För att göra detta måste du ha en smart tv-modell som integrerar en webbkamera, även om det alltid finns möjlighet att infoga en extern.

Från Skype-programmet spelas videosamtalet enkelt och bekvämt på smart TV. Det är verkligen fantastiskt bildkvaliteten som dessa enheter har för denna typ av samtal. En kvalitet som eventuellt kommer att öka som nya, mer avancerade modeller med specifika funktioner för denna funktion framträder http://dreamfilms.se/popcorn-time/.
TV på begäran

Inte bara kommer vi att kunna titta på våra favoritfilmer eller serier via premium modetjänster: on-demand-TV är också en av de mest slående funktionerna som många strömmande plattformar redan inkluderar. Med en smart TV kan du också titta på många program, serier och filmer online utanför dina vanliga timmar utan att behöva vara knuten till kanaler eller scheman.

Det mest intressanta i det här fallet är att de flesta smarta TV-modeller låter dig spela in direktsändningar av dessa innehåll. På detta sätt kan alla användare se det när de vill.
Spela in program på en pendrive

Mycket relaterat till ovanstående erbjuder smarta TV-apparater möjligheten att spela in TV-program på en pendrive. De flesta modeller kommer med en USB-port som du kan spela in direktsändningar och innehåll.

Samma USB-port är den som kan användas för att spela upp Filmer, Serier eller annat innehåll som finns på andra elektroniska enheter.